Öz, kurum müdürleriyle toplantı yaptı | Güney Gazetesi Mersin

Öz, kurum müdürleriyle toplantı yaptı

Öz, kurum müdürleriyle toplantı yaptı


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz başkanlığında, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı öncesi öğrenci yurtlarına yönelik hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mersin GSB Yurdu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 16 Eylül’de başlayacak olan yeni akademik yıl nedeniyle, yurtlara ilk defa gelecek binlerce gencin karşılanması, yurtlara yerleştirilmesi ve önceki yıllarda yurtlarımızda barınmaya devam edecek gençlere yönelik yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda 13 Eylül’den itibaren yurtlara öğrenci kabullerinin yapılacağı, bu kapsamda terminal ve kampüs alanlarında karşılama stantları kurulması, gelecek olan öğrenci ve ailelerine rehberlik yapılması konularında ekip oluşturulması konuları konuşuldu.

Üniversiteye ilk defa gelen ve yurtlarımızda barınacak olan öğrencilere yönelik Uyum Programları gerçekleştirilerek gerek Spor Hizmetleri gerekse Gençlik Hizmetleri birimlerinin de bu programların uygulamalarında aktif rol almaları hususlarında görüş birliği sağlandı.

Yurtlarda yaz döneminde devam eden bakım onarım çalışmalarının tamamlanması sonrasında, varsa eksikliklerin giderilmesine yönelik gerekli kontrol ve ilgili birimlerle koordinasyonun sağlanması hususlarının da ele alındığı toplantıda, Hizmet, ilgili şube, İlçe, Gençlik ve Yurt Müdürlerimizin öneri, görüş ve talepleri alındı. (Haber Merkezi)