Mersin Basketball’dan 11 transfer | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Basketball’dan 11 transfer

Mersin Basketball’dan 11 transfer


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele edecek olan Seçil Kauçuk Mersin Basketball Spor Kulübü 11 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Mersin Üniversitesi Spor Kulübü (MEÜSK) yeniden yapılanmaya giderek bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Seçil Kauçuk Mersin Basketball Spor Kulübü olarak mücadele etme kararı almıştı. Mersin Basketball transfer çalışmaları kapsamında 11 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Maçlarını Edip Buran Spor Salonu’nda oynayacak olan Siyah Beyazlılar, geçen sezon Mersin Üniversitesi (MEÜSK) forması giyen Güner Eylül Akın ve Nisa Söylemezoğlu, Toroslar Belediye forması giyen Nilay Çelik, ÇBK. Mersin forması giyen Eylül Menteş, NCAA'de Stephan F. Austin State Üniversitesi forması giyen Kurstyn Sha'mar Harden, NCAA'de Ohio Üniversitesi forması giyen Doğa Bengisu Alper, Urla Gençlik forması giyen Hilal Bayraktar, Botaş Gelişim forması giyen Elif Nur Ayhan , Burhaniye Belediye forması giyen Binnur Gülcan Aydoğmuş ve Yağmur Yıldız, 01 Adana Basketbol forması giyen Ecem Kazar’ı kadrosuna kattı.