Silifke taraftarı ile buluşuyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke taraftarı ile buluşuyor

Silifke taraftarı ile buluşuyor


HASAN KÜÇÜK

Geçen hafta deplasmanda Ergene Velimeşespor’u 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlayan Silifke Belediyespor TFF 3. Lig 1. Grup 2. Hafta karşılaşmasında evinde pazar günü Musspor’u ağırlayacak. Saat 16.00’da Silifke Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Yardımcılıklarını ise Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Ertaç Kuşku yapacak. Deniz Can Aydın ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Hazırlıklarını teknik direktör İlker Avcıbay idaresinde sürdüren Mavi Yengeçler Muşspor’u da yenerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

 

TEKNİK DİREKTÖR AVCIBAY’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Muşspor maçına taraftarları davet eden Teknik Direktör İlker Avcıbay; “Ligde grubumuzda çok bütçeli ve çok iyi takımlar var. Muşspor da bunlardan biri. Zor bir maç bizi bekliyor. Ama içerde kendi taraftarımız önünde oynayacağımız ilk maçın heyecanı ile sabırsızlıkla o maçı bekliyoruz. Taraftarlarımızın da maça gelerek bizleri destekleyeceklerini biliyoruz. Bu maçı kazanarak ilk beş maçlık periyot için koyduğumuz hedef puana bir adım daha yaklaşırız. Sonrasındaki adımlar için ve hedef koymak için çok erken, Yeni kurulan bir takımız. Önceliğimiz taktik disiplin ve oyun anlayışımızı birlikte uygulamak sonrasında aldığımız sonuçlarla kendimize hedef belirleyeceğiz. Kolay bir grup değil zor bir gruptayız. Ama biz bu grubun iyi mücadele eden adından söz ettiren iyi bir takımı olmak istiyoruz. Pazar günü maçta tüm tribünlerde taraftarlarımızı bizleri desteklemeye davet ediyorum. İnşallah bizde onlara yakışan şekilde mücadele edip iyi bir sonuçla sahadan ayrılacağız” dedi.

 

BAŞKAN TURGUT’TAN MAÇ ÖNCESİ ZİYARET

Silifke Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Opr. Dr. Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertli ekibi ziyaret ederek Muşspor maçı öncesi başarılar diledi. Ziyarette Kulüp Başkanı Sait Oğuz, 2. Başkan Aykut Şahin ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.