Mersin’de parola galibiyet | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de parola galibiyet

Ligde iki haftayı puansız kapayan Kırmızı Lacivertliler Arnavutköy Belediyespor karşısında kötü gidişe sünger çekmek hedefinde

Mersin’de parola galibiyet


HASAN KÜÇÜK

Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. Hafta karşılaşmasında hafta sonu deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 16.30’da Bolluca Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Adem Cinek yönetecek. Yardımcılıklarını ise Metin Yalçın ve Coşkun Yalçın yapacak. Eren Gökmen ise dördüncü hakem olarak görev alacak. İstanbul ekibinin geride kalan 2 haftada 2 beraberliği, temsilcimiz Mersin İdman Yurdu’nun ise 2 mağlubiyeti bulunuyor. Kırmızı Lacivertliler bu maçı kazanarak taraftarına ilk galibiyeti armağan etmek istiyor.

 

“PUAN YA DA PUANLAR ALMAK ZORUNDAYIZ”

Teknik Direktör Okan Kopan, GÜNEY’e yaptığı açıklamada “Bu haftaki rakibimiz isim olarak kaliteli bir takım. Onlarda erken kuruldular. Tecrübeli bir hocaları var. Ama bu saatten sonra rakip çok önemli değil. Biz ona göre taktik geliştirip puan ya da puanlar almak ve çıkış trendine girmek zorundayız. Artık bahanelerin bittiği noktadayız” dedi.