Menteşspor’da büyük coşku | Güney Gazetesi Mersin

Menteşspor’da büyük coşku

Menteşspor’da büyük coşku


Mersin’de Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda normal süresi 1-1 sona eren maçta penaltı atışları sonunda Burhanspor’u 7-6 mağlup ederek Süper Kupa’yı kazanan Menteşspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in elinden alan Menteşspor şampiyonluğu kendilerine yalnız bırakmayan taraftarları ile kutladı.

 

BERABERLİK GOLÜNÜ ATAN KALECİ HASAN O ANLARI ANLATTI

90+6’da attığı gol ile beraberliği yakalayan ve maçın kazanılmasının önünü açan Menteşspor kalecisi Hasan Gurup, “Maçın çok çetin geçeceğinden emindim, rakibimiz de çok güçlüydü. Biz de iyi bir takımız, eksikliğimiz olmasına rağmen güzel mücadele ettik. İnanarak gittim ve golü attım. Taraftar da çok iyiydi. Başkanımıza çok teşekkür ederim bu turnuva için. Köyler birleşti, insanlar bir araya geldi” diyerek, emek veren herkese teşekkür etti.

Menteşspor’da oynayan Burhan Özdemir ise, “Çok zor bir maç oldu, 90. dakikada kalecimizin golüyle beraberliği yakaladık ve penaltılarda maçı kazandık. Çok keyifli bir maçtı” dedi.

 

 

 

“CENTİLMENCE BİR YARIŞ OLDU”

Çekişmeli maçta ikinci olan Burhanspor’un kaptanı ve kalecisi Mehmet Dedemen, centilmence bir yarış olduğunu söyledi. Taraftarın da çok büyük desteği olduğu için mutlu olduklarını kaydeden Dedemen, “Umarım bu tür güzel organizasyonlarda yine buluşuruz. Biz köyümüzde bir kulüp kurduk, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla. Bütün köylerden de böyle adımlar bekliyorum. Çünkü birçok yetenekli genç oyuncumuz var, bunlar ortaya çıkıyor ve sporcular ile taraftarlar arasında da kaynaşma oluyor. O yüzden ikinci olsak da mutluyuz” şeklinde konuştu.

Burhanspor’da oynayan Berkay Taşdelen’in annesi Sultan Yıldırım, “Takımımızın sonuna kadar arkasındaydık, hiç yalnız bırakmadık. Onlar için de en önemli olan taraftarının destek olması. Bu gibi mahalleler arası etkinlikler hem izleyenlere motivasyon oluyor hem de birliği artırıyor. Devamının da gelmesini diliyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer her konuda destek olduğu gibi spor alanında da bizleri yalnız bırakmadı. Devamının da geleceğini biliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

SÜPER LİGİ MAÇI GİBİ

Katkısı olan herkese teşekkür eden Cengiz Abacı, “Spor gerçekten güzel bir aktivite. Zamanında kendimizde çok oynadık. Saygı çerçevesinde olduğu zaman çok keyifli oluyor. Bilmediğimiz mahalleleri, görmediğimiz insanları görme şansımız oluyor. Süper Lig maçı gibi izliyoruz” ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Fındıkpınarı Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda 24 takım, 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’nda 18 takım olmak üzere; turnuvalarda toplam 42 takım yer aldı. (HABER MERKEZİ)