İbret’ten Anamurlulara destek çağrısı | Güney Gazetesi Mersin

İbret’ten Anamurlulara destek çağrısı

İbret’ten Anamurlulara destek çağrısı


HASAN KÜÇÜK

Adem Şen ve yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak Anamur Belediyespor Kulübü olağanüstü kongresinde başkanlık için tek aday olan Esat İbret, Anamurluları maddi ve manevi destek vermeye çağırdı.

İbret yaptığı açıklamada, kulüp adına geçmiş yıllarda görev yapan tüm yönetici ve başkanlara teşekkür ederek “Son 4 yıllık süreçte kulübü alt liglerden Bölgesel Amatör Lig’e çıkmasında, çıktığı ve kaldığı süreçte her sezon için şampiyonluğa oynayacak seviyeye getiren maddi manevi her anlamda elini taşın altına koyan son yönetim kuruluna çalışma ve gayretlerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Kendisini bu göreve davet eden ve layık gören büyüklerinin isteği üzerine duyarsız kalamayıp başkanlığa aday olduğunu ifade eden İbret şöyle devam etti: “Bize düşen ise hızlı bir şekilde yönetim oluşturup işimize kolları sıvamamızdır. Siz değerli Anamurspor sevdalıları ve gelmiş geçmiş tüm yöneticilerimizi, iş insanlarımızı, esnafımızı ve halkımızı maddi manevi desteğe davet ediyorum.”