TİY’in teknik direktörü Reşat Zengin oldu | Güney Gazetesi Mersin

TİY’in teknik direktörü Reşat Zengin oldu

TİY’in teknik direktörü Reşat Zengin oldu


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) teknik direktörlüğü Reşat Zengin getirildi. Zengin daha önce Ankara Petrol Ofisi, Ankara Emniyet, Ankara ASKİ ve Ofspor’u çalıştırmıştı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup'ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda yeni teknik ekip ve transferler tanıtıldı. TİY’nin yeni teknik direktörü UEFA Pro Lisanslı Reşat Zengin olurken, yardımcı antrenörlüğe Ali Hanlı getirildi. Sportif direktör olarak Sinan Atım görev alacak. Yeni transferlerle birlikte takımın kadrosu şu şekilde: Seyhan Taş, Kayra Can Yavuz, Ramazan Kaan Çelik, Yusuf Karabulut, Şervan Talay, Mehmet Emre Atik, Tuğberk Şengül, Umut Can Korhan, Yavuz Ulaş Genç ve Ömer Çağrı Bayraktar.

Burhanettin Kocamaz tesislerinde yapılan tanıtımda konuşan Başkan Muhammet Günkut, “Yeni Teknik Direktörümüz Ankara’dan geldi. Kendisi Aslan Trabzon Oflu. Benim eskiden beri tanıdığın bir hoca kendisine hayırlı olsun diyorum. Yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Teknik Direktör Zengin ise Tarsus İdman Yurdu'nda görev almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı ayağa kaldıracaklarını vurguladı. Basın açıklamasının ardından takım kamp için Çamlıyayla’ya gitti.