Amatör ligde enteresan işler | Güney Gazetesi Mersin

Amatör ligde enteresan işler

Süper Amatör A grubunda iki takım ligden çekildi, bir takım ilk hafta maçına çıkmadı

Amatör ligde enteresan işler


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig A grubu’nda Mersin 33 FK ve Anamur Muzspor ligden çekilirken Taşucuspor ise ilk hafta maçına çıkmadı. Mersin 33 FK ve Anamur Muzspor küme düşeceği kesinleşti. İki takımın küme düşeceği grupta diğer takımların artık düşme endişesi kalmadı.

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu açılış maçında Mersin Demirspor Glataspor’u 1-0 yenerken Erdemli Limonspor ise deplasmanda Mut İdman Yurdu Belediyespor’u 0-4 mağlup etti. İdman Yurdu 1923’te deplasmanda Erdemli Belidiyespor’u 2-0 yenmeyi başardı.

Mersin Ormanspor ise geçen yıl BAL’a çıkmak için play-off oynayan Mersin 33 FK’nın ligden çekilmesi üzerine 3-0 hükmen galip sayıldı. Yine Akdeniz Belediyespor’da geçen yıl Süper Amatör’e çıkan Anamur Muzspor’un ligden çekildiğini açıklaması üzerine 3-0 hükmen galip sayıldı. Akdeniz Zirvespor’da maça çıkmayan Taşuçuspor karşısında hükmen 3-0 galip sayıldı.

 

B GRUBUNDA GOL SAĞANAĞI

B Grubunda ise Silifke İdman Yurdu Binevlerspor’u 7-3, Mersin Camspor İdman Yurdu 1925’i 4-0, Karacailyas Veteranlar İçel Yolspor’u 5-0, Tarsusgücü Kuvayi Milliyespor’u 2-1, Erdemlispor’da Atakent Gençlerbirliği’ni 6-1 mağlup etti. Akdenizgücü ise evinde Bozyazı Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.