“Sorunların üstesinden geliriz” | Güney Gazetesi Mersin

“Sorunların üstesinden geliriz”

Anamur Belediyespor’da yaşanan sıkıntılar sonrası teknik direktörlük görevine getirilen Serttürk yüreklere su serpti:

“Sorunların üstesinden geliriz”


HASAN KÜÇÜK

Mersin’in Bölgesel Amatör Lig  (BAL) temsilcilerinden Anamur Belediyespor’da yönetim krizinin aşılmasının ardından Başkan Esat İbret tarafından takımın teknik direktörlüğüne getirilen Veysel Serttürk “Hedefimiz ligde kalmak oyuncularımızla başarıp üstesinden geleceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele edecek olan Anamur Belediyespor’da teknik direktörlüğe geçen yıl Anamur Muzspor’u Süper Amatör Lig’e çıkaran Veysel Serttürk getirildi. Anamur ekibi Serttürk yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Serttürk GÜNEY’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Profesyonel futbolcu geçmişim var. İşten dolayı Anamur’a yerleşmiştim. Yöneticilerinin isteği ile geçen yıl Muzspor’u çalıştırdım. Orayı Süper Amatör Lig’e çıkardık. Yeniden Ankara’ya taşınmıştım. Esat Başkanın isteği üzerine Anamur Belediyespor’un başına geçtim. Takım biraz geç oluşturuldu. O yüzden gençlerle karışık bir takım kuruldu. Geçen yıldan kalan 10 oyuncu var 7-8 yeni transfer yapacağız. Bu sene hedefimiz ligde kalmak. Takım birtakım sıkıntılar yaşamış. Üstesinden geleceğiz. Antrenmanlarımız sürüyor. Anamurlu, Bozyazılı gençler var. Onlara ilaveten 7-8 transfer yapıp bu şekilde takımı götüreceğiz. Düzcespor, Adanaspor ve Gaziosmanpaşa’da yardımcı antrenörlük yapmıştım. Herhangi bir sıkıntımız yok. Maçlara çıkacağız.”