“Yarışta varız” | Güney Gazetesi Mersin

“Yarışta varız”

BAL’ın çiçeği burnunda ekibi Mezitli 33 FK’da yeni sezon hazırlıkları sürerken Teknik Direktör İlker Karanis umutlu konuştu:

“Yarışta varız”


HASAN KÜÇÜK

Bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek olan Mezitli 33 FK’da yeni sezon çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. 6 Ekim’de başlayacak ilk maçta Homurlu 1951 Spor ile karşılaşacak olan Mezitli 33 FK Mersin derbisini kazanarak sezona galibiyetle başlamak istiyor. Mersin 33 FK Teknik Direktörü İlker Karanis, GÜNEY’e yaptığı açıklamada, çalışmalarının yoğun geçtiğini söyledi.

Takıma transfer için gelen oyuncuların bulunduğunu ifade eden Karanis, “Birkaç bölgeye daha transfer yapacağız. Çalışmalarımız çift antrenmanla devam ediyor. Takımımız iyi durumda. Bir tık daha iyi hale getirmek için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz. Daha iyi olacağız. Geçen yıl Süper Amatör Lig’de mücadele eden takımımız kadrosunun 4’te 3’ü kaldı. Şu ana kadar 4 tane yeni transfer yaptık. 2 tane daha yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki süre daraldı. Maç haftasına girmeye az bir süre kaldı. Takviyeleri yaparak takımı iyi bir pozisyona getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

 

“KARDEŞÇE MÜSABAKA OLSUN”

Takımlarına Mezitli Belediyesi’nin biraz destek verdiğini anlatan Karanis, “Çok büyük paralar harcayamıyoruz ama elimizdeki imkanlarla en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz Önümüzdeki hafta ile lige başlayacağız. İlk maçı Mersin takımı Homurlu 1951 Spor ile oynayacağız. Onlarda bizim şehrimizin takımı. Kardeşçe bir müsabaka olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

“MESAFE UZAK TAKIMLAR İYİ”

Gruplarındaki takımlar arasındaki mesafelerin uzak olmasının problem oluşturacağını vurgulayan Karanis şunları söyledi: “Biz böyle beklemiyorduk. Normalde diğer grupta oluruz diye düşünüyorduk. Bu grupta olmamız bizi birazcık etkiledi. Hem deplasmanlar çok uzak hem gruptaki takımlar gayet iyi. Hepsi 3. ligde oynayan takımlar.  Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Kümede kalmanın yanında yukarıyı kovalayan bir yarışın içinde olmak istiyoruz. İlk hedef ligde kalmak ancak Mezitli olarak yukarıyı kovalayan bir hedefimiz her zaman olur.”