Öğretmen Akademisi yeni dönemi konuştu | Güney Gazetesi Mersin

Öğretmen Akademisi yeni dönemi konuştu

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Öğretmen Akademileri bilgilendirme toplantısına katıldı. Öğretmen Akademilerinden sorumlu Şube Müdürü Hüseyin Karakuş’un da katıldığı Uzem Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yeni eğitim öğretim yılı öğretmen akademisi çalışmalarına dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Öğretmen Akademisi yeni dönemi konuştu


Toplantıda, Öğretmen Akademileri İl Koordinatörü Mutlu Uygur ile akademilerden sorumlu koordinatörler tarafından Şehir ve Kültür Akademisi, Edebiyat Akademisi ve Müzik Akademisinin dönemlik-yıllık eğitim planlamaları ile diğer akademilerin eğitim planlamalarına ilişkin bilgilendirme sunumları yapıldı.

Fazilet Durmuş toplantıda: "Meslektaşlarımızın mesleki gelişimlerine katkı sunabilecek her adım bizler için çok önemli. Eğitimde yeni yaklaşımları ve teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek eğitimlerimizi zenginleştiriyoruz. Ayrıca Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimizin sahaya yansıması açısından Öğretmen Akademileri daha çok önem arz ediyor. Bu çalışmalar için emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)