“Şimdi birlik zamanı” | Güney Gazetesi Mersin

“Şimdi birlik zamanı”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay taraftarlara kenetlenme çağrısında bulundu:

“Şimdi birlik zamanı”


HASAN KÜÇÜK

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve 7 puanla 3. sırada yer alan Silifke Belediyespor pazar günü evinde Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Saat 15.30’da Silifke Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Onur Güneş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Murathan Çomoğlu ve Mehmet Ali Keskin yapacak. Burak Yücetağ ise dördüncü hakem olarak görev alacak.  

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay GÜNEY’e yaptığı açıklamada Kahramanmaraşspor maçında kendileri zorlu bir maçın beklediğini söyledi. 4 resmi müsabaka oynayan rakiplerinin geç toparlanmanın verdiği dezavantajla Muşspor’a penaltı golü ile 1-0 yenildiğini hatırlatan Avcıbay şunları söyledi: “Son 10 günde 3 resmi müsabaka oynayıp hiç gol yemediler. Nevşehir ve Kuşadasını 3-0 Anadolu Üniversitesini ise 1-0 yendiler. Çok koşan mücadele eden bu ligin tecrübeli oyuncularından kurulu fiziksel olarak iyi mücadele eden bir takım. Geç toplanmışlardı ama o etkiden çıktılar. Onun çok zor ve ciddi bir maç bizi bekliyor. Özellikle orta sahasındaki Burak, Emre etkili oyuncular. Yasin ve Bünyamin gibi etkili birebir adam eksiltebilen çok etkili ön oyuncuları var. Savunma hattında birlikte oynama alışkanlığı olan iki stoperi var. Oynayacağımız rakip çok zorlu. Özellikle takım halinde savunmayı iyi yapan çok koşan çok mücadele eden ve hızlı hücum geçişlerini çok iyi yapan bir takım. Çok az pozisyon veriyorlar. Bunu biliyoruz. Çıkıp mücadele edip elimizden geleni yapacağız. Kazanmak istiyoruz. Bu ligde şakaya yer yok. Çok ciddi rakipler. Artık futbolda kağıt üzerinde favori yok O gün iyi hazırlanan daha iyi mücadele eden takımlar sonuç alıyor. Çok iyi bir takıma karşı pazar günü çok mücadele etmemiz gerekecek. Ciddi bir maç bizi bekliyor. Buna göre çalışıyoruz.”

 

TARAFTARLARA KENETLENME ÇAĞRISI

Çok ciddi taraftar gücü olan takımlara karşı savaş verdiklerini vurgulayan şöyle devam etti: “Önceki hafta ilk defa evimizde maç yaptık. Taraftarımızın desteğini kısmen hissettik ama daha fazla destek istiyoruz. El birliği ile tüm taraftarlarımıza çağrı yapıyorum. Sahada iyi mücadele eden takımımız karşısında birlik olalım. Diğer takımlara karşı birlikte mücadele etmeye, tüm Silifkelileri takımımız çevresinde kenetlenmeye davet ediyorum.”