Toroslar’da dayanışma büyüyor | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’da dayanışma büyüyor

Toroslar Belediyesi’nin başlattığı

Toroslar’da dayanışma büyüyor


Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kampanya kapsamında her hafta Cumartesi günü olduğu gibi bu haftada da belediye meclis üyeleri ve mahalle halkıyla bir araya gelerek temizlik çalışmalarına katıldı.

 

“SOSYAL ve SPORTİF AKTİVİTELER, GENÇLERİ KRİMİNAL OLAYLARDAN UZAK TUTUYOR”

 

İlçede gençlerle ilgili önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Yıldız, “Gençlerimizi topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek, ilçemizdeki dayanışma kültürünü güçlendirmek temel hedeflerimizden biri. Bundan sonra Toroslar, kriminal olaylarla değil, dayanışma içinde yaşayan, gençlerin spor yaparak, müzikle ilgilenerek sosyal hayatlarını güçlendirdikleri bir ilçe olacak” dedi.

 

“BELEDİYECİLİK HİZMETLERİYLE İLGİLİ SORUN KALMAYACAK”

 

Başkan Yıldız, temizlik çalışmalarının daha sistematik hale getirilmesi için 2025 bütçesinin Ekim ayında belirleneceğini ve bu bütçenin tamamıyla halka hizmet edileceğini aktardı.

Başkan Yıldız, “2025 yılı sonu itibarıyla Toroslar’da temizlik ve diğer belediyecilik hizmetleriyle ilgili hiçbir sorun kalmayacak. Her mahalle sakini, çöp kamyonunun hangi saatte geleceğini, konteynerlerin ne zaman boşaltılacağını ve sokakların ne zaman temizleneceğini bilecek. Bu sistemli yapı için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)