Süper Amatörde heyecan dorukta | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatörde heyecan dorukta

Akdeniz Zirvespor lider, Taşucu averaj takımı oldu

Süper Amatörde heyecan dorukta


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig’de salı günü oynanan 3. Haftasında 6 maçta fileler 35 kez havalanırken arşamba günkü 4 maçta ise top 21 kez ağlarla buluştu.    

Mersin Süper Amatör Lig 3. Haftası Salı günü oynanan 6 müsabakanın ardından çarşamba günü oynanan 4 maç ile tamamlandı. Çarşamba günü A Grubunda Mut İdman Yurdu ile Mersin Demirspor golsüz berabere kalırken Akdeniz Belediyespor ise Taşucuspor’u gol yağmuruna tutarak 10-0 yendi.

B Grubunda ise Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kuvayi Milliyespor İçel Yolspor’u 3-2 mağlup ederken Toroslar Suni Cim Saha’da ise Akdenizgücüspor ise Silifke İdman Yurdu’nu 4-2 yendi.  

 

HÜKMEN LİDER ZİRVESPOR

A Grubu'nda 3. haftayı Akdeniz Zirvespor 2’si hükmen olmak üzere 3 galibiyetle lider tamamladı. B Grubunda ise 7 puanlı 3 takımdan Karacailyas Veterenlar lider durumda. Tarsusgücü ikinci, Akdenizgücü ise üçüncü sırada yer alıyor.

 

TAŞUCU AVERAJ TAKIMI OLDU

İlk maçına sahaya çıkmayan A grubu ekibi Taşucuspor Akdeniz Zirvespor karşısında hükmen mağlup sayılmasının ardından ikinci maçta Mersin Demirspor’a üçüncü maçta da Akdeniz Belediyespor’a 10-0 yenildi.