“İşimiz zor ama başaracağız” | Güney Gazetesi Mersin

“İşimiz zor ama başaracağız”

Mersin Basketball cuma günü oynayacağı Çankaya maçı için başkentte. Başantrenör Kurtuluş son saniyeye kadar mücadele edeceklerini söyledi

 “İşimiz zor ama başaracağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Seçil Kauçuk Mersin Basketball Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 4. Hafta karşılaşmasında cuma günü başkent ekibi Çankaya Üniversitesi’ne konuk olacak. Saat 14.00’de ATA Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube TBF TV’den canlı yayınlanacak. Karşılaşma için Ankara’da bulunan Mersin Basketball Başantrenörü Güray Kurtuluş GÜNEY’e yaptığı açıklamada, geçen hafta Urla Belediyesi karşısında sezonun ilk galibiyetlerini aldıklarını hatırlatarak “Oyuncularımızın enerjiye ihtiyaçları vardı. Urla maçında bir karakter ortaya koydular. Güzel bir galibiyet aldık” dedi.

Çankaya Üniversitesi gibi güçlü bir rakibe karşı deplasmanda bulunduklarını anlatan Kurtuluş şunları söyledi: “Yabancıları yok ama bu ligin ilk 4 adaylarından biri. Yabancıları olsa direk şampiyon olabilecek bir kadroya sahipler. Çok zor bir deplasman. Şu ana kadar rakibimizin hiç galibiyeti yok ama maçları hep son saniyelerde kaybetmişler. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sürece ihtiyacımız var. Yoğun antrenmanlar yapıyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Çankaya maçında kızlarım sonuna kadar mücadele edecektir. 3-4 hafta sonra takımımız tam rayına oturup ondan sonra seri galibiyetler almaya başlayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.”