Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilendi | Güney Gazetesi Mersin

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilendi

Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilenerek hizmete açıldı. Kütüphane modern ve ferah yapısıyla genç yaşlı herkesin yoğun ilgisini görüyor.

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi yenilendi


Üniversite öğrencilerinin yanında, çeşitli sınavlara hazırlanan ya da sakin ve huzurlu bir ortamda kitap okumak isteyen gençlerin tercih ettiği kütüphane bölümünde, haftanın hemen hemen her günü yaşanan yoğunluk görülmeye değer.

 

“EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

 

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İsmini Dr. Ali Su verdiğimiz Halk Kütüphanemiz farklı ve renkli iç mimari tasarımıyla, yeni ve geniş kitap seçenekleri ile internet hizmetiyle çocuklarımızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ve gençlerimize yapılacak yatırımın en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda kentimizde okuma ve kütüphane ağını geliştireceğiz. Yenileme çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz Dr. Ali Su Halk Kütüphanemizin yeniden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)