Süper Amatör’de büyük çekişme | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör’de büyük çekişme

Süper Amatör’de büyük çekişme


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig 4. Haftası A Grubu ligden çekilen Anamur Muzspor karşısında hükmen galip sayılan Erdemli Limonspor liderliğe otururken B Grubunda ise Karacailyas Veteranlar Silifke İdman Yurdu’nu deplasmanda 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Mersin Süper Amatör Lig A grubunda ligden çekilen Anamur Muzspor karşısında hükmen galip sayılan Erdemli Limonspor puanını 10’a çıkararak haftaya liderlik koltuğunu ele geçirdi.

Akdeniz Belediyespor ligden çekilen Mersin 33 FK karşısında hükmen galip sayılarak puanını 9’a yükseltti ve averajla 2. sıraya yerleşti. Tarsus ekibi İdman Yurdu 1923 Spor ise Mersin Demirspor’u deplasmanda 4-1 yenerek 9 puanla 3. Sırada yer aldı. Erdemli Belediyespor ise Akdeniz Zirvespor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğundan etti. Zirvespor bu mağlubiyetle 9 puanla 4. Sıraya geriledi.

Mut İdman Yurdu Belediyespor ise şu ana kadar galibiyet yüzü görmeyen ve averaj takımı olan Taşucuspor’u gol yağmuruna tutarak 11-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Mersin Ormanspor ise Galataspor’u 4-2 yendi.

 

 

B GRUBUNDA İÇEL YOLSPOR’DAN 14 GOL

B Grubunda ise Karacailyas Veteranlar Silifke İdman Yurdu’nu 3-1 yenerek puanını 10’e yükseltti ve averajla liderliğini sürdürdü. Tarsusgücü ise İdman Yurdu 1925 Spor’u 6-1 yenerek 10 puanla ikinci sırada yer aldı. Mersin Camspor da Binevlerspor’u 1-0 yenerek üçüncü sıra 9 puanla üçüncü sıraya yükseldi. Grubun diğer maçlarında İçel Yolspor Atakent Gençlerbirliği’ni 14-1, Bozyazı Belediyespor Kuvayi Milliyespor’u 2-0 yendi. Erdemlispor ile Akdenizgücü ise 1-1 berabere kaldı.