ÇBK Mersin Kartal avında | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Mersin Kartal avında

Süper Lig’de 2’de 2 yapan ve Avrupa maçından da galibiyetle dönen Turuncu Siyahlılar pazar günü evindeki ilk maçta Beşiktaş’ı ağırlıyor

ÇBK Mersin Kartal avında


HASAN KÜÇÜK

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Emlak Konut ve Nesibe Aydın’ı, Eurolig’deki ilk maçında ise Fransız ekibi Tango Bourges’i deviren ÇBK Mersin evindeki ilk maçında pazar günü Beşiktaş’ı ağırlayacak. Saat 14.30’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Tolga Edis yönetecek. Furkan Keseratar ve Gündoğan Ali Balaban yardımcı hakem olarak görev alacak.

ÇBK Mersin Başantrenörü Víctor Lapeña GÜNEY’e yaptığı açıklamada Eurolig’deki ilk maçlarında

Bourges karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek “Şimdi oyuncularımızı TKBSL

3. Haftasında pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçına konsantre ediyoruz. Evimizde oynayacağımız ilk maç çok önemli. Beşiktaş çok iyi bir takım. İyi yabancı oyuncular aldı. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“BASKETBOLSEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ”

Evlerindeki ilk maçta taraftar desteğinin önemli olduğunu vurgulayan Lapena şunları söyledi: “Ben daha önce Fenerbahçe’de iken Mersin’e karşı oynadığım zaman ÇBK seyircisi inanılmaz baskılı ve tutkulu idi. Her zaman tek isteğim seyircilerimiz iyi basketbol seyretmek istiyorlarsa gelsinler bizi desteklesinler. Bize motivasyon sağlasınlar. Galibiyet için baskı oluştursunlar. Bütün seyircilerimizi ÇBK Mersin’i desteklemeye davet ediyorum.”