Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar | Güney Gazetesi Mersin

Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar

Mersin’de kurulu bulunan Derya Grup, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlarıyla birlikte Anıtkabir’de Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. 1979 yılından bu yana inşaat, otomotiv, sigorta, elektronik, tekstil, güvenlik sistemleri, gıda sektöründe Mersin merkezli, Adana, Malatya, Tarsus, Anamur ve İstanbul’da faaliyet gösteren Derya Grup, Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı.

Atatürk’ün manevi huzuruna çıktılar


Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup adına Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Hüseyin Kış, duygularını şu sözlerle yazıya döktü:
‘’Türkiye Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Atatürk; Siz, sadece bir lider değil, aynı zamanda bir düşünce ve irade insanısınız. Türk milletinin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için verdiğiniz çabalarla, bizlere daima yol gösteriyorsunuz. Eğitime, bilime ve sanata verdiğiniz önem, geleceğimizin teminatı olmaya devam ediyor. Bizler, sizin idealleriniz doğrultusunda çalışarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Derya Grup ailesi olarak bizlere bıraktığınız mirasın değerini bileceğimize, ilke ve inkılaplarınız rehberliğinde çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!” (Haber Merkezi)