Caretta şen şakrak | Güney Gazetesi Mersin

Caretta şen şakrak

Merkezefendi Belediyesi’nden sonra Aliağa Petkimspor’u da deviren MSK’da moraller yüksek

 Caretta şen şakrak


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL)2. Hafta karşılaşmasında evinde Aliağa Petkimspor’u 10 sayı farkla 67-57 yenen Mersin Spor Kulübü’nde (MSK) büyük sevinç yaşanıyor. Bu sonuçla 2’de 2 yapan MSK 4 puanlı 4 takım arasında averajla ikinci sırada yer alıyor.  

 

 

 

SEVİM: HÜCUM RİTMİMİZİ DAHA YUKARI ÇIKARACAĞIZ

Mersinspor Başantrenörü Can Sevim, maç sonrası yaptığı açıklamada takımın maç içerisinde birbirine yardımcı olmasının çok önemli olduğuna dikkat çekerek  “Karşımızda bireysel oyuncuları ön plana çıkartan bir rakip vardı. Takım olarak onları durdurmaya karar verdik ve çok iyi bir iş yaptık. Petkim gibi skor potansiyeli çok yüksek bir takımı 57 sayıda tuttuk. Bu  bizim adımıza gerçekten çok önemliydi. Yine savunmayla gelen bir galibiyet oldu. Çok mutluyuz, hücum ritmimizi daha yukarı çıkaracağız. Gün geçtikçe Pako daha fazla etkili olmaya başlayacak. Orada mutlaka sayı bulacağız ama bizim yaptığımız planda savunmamızın bel kemiği olması” dedi.

 

 

“ÇOK GÜZEL BİR SEYİRCİMİZ VARDI”

Taraftarların desteğinin kendileri için itici güç olduğuna dikkat çeken Sevim şunları söyledi: “Çok güzel bir seyircimiz vardı. Servet Tazegül Spor Salonu’nda ilk maçımızda gerçekten muhteşem bir atmosfer vardı. İnanılmaz destek verdiler. Ne zaman takım düşse yukarı kaldırmayı başardılar. Biz bu şekilde mücadele ettikçe onlarda bizi takip edecektir. Biz de buna devam edeceğiz.”

 

BAŞKAN SEÇER TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI  

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer karşılaşmayı Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte tribünden izleyerek takıma destek verdi.