Silifke disipline sevk edildi | Güney Gazetesi Mersin

Silifke disipline sevk edildi

Kütahyaspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Mavi Yengeçlerin teknik direktörü İlker Avcıbay ve iki yardımcı antrenör PFDK’ya sevk edildi

Silifke disipline sevk edildi


HASAN KÜÇÜK

Nesine 3. Lig 1. Grup 6. Hafta karşılaşmasında Belediye Kütahyaspor’a 2-0 mağlup olan Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay ve yardımcı antrenörler Yasin Karacan ile Alper Kartal TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği hafta sonu oynanan müsabakalarla ilgili PFDK’ya sevk edilen takımları açıkladı. Kütahya maçında ilk yarı sonunda tribüne gönderilen Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay, tehdit nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 14.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak, antrenör Yasin Karacan ve Alper Kartal ise talimatlara aykırı hareketi nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Belediye Kütahyaspor antrenörü Emre Altundağ ile kulüp idarecisi Osman Ertan da talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.