Hedef 3’te 3 | Güney Gazetesi Mersin

Hedef 3’te 3

Sezona fırtına gibi giren MSK pazar günü Karşıyaka deplasmanında sınav verecek

Hedef 3’te 3


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Süper Ligi (BSL) 3. Hafta karşılaşmasında pazar günü İzmir ekibi Karşıyaka’ya konuk olacak. Saat 13.00’te Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 5’ten canlı yayınlanacak. 2’de 2 yaparak averajla 2. sırada yer alan temsilcimiz 3 puanla 7. Sırada yer alan rakibini yenerek zirveye oturmak istiyor. Takımımız Mersin’deki hazırlıklarını sürdürüyor.

 

SEVİM: KAZANMAK İÇİN GİDECEĞİZ

Başantrenör Can Sevim, GÜNEY’e yaptığı açıklamada Lige çok iyi başladıklarını ve kazanmayı hedefledikleri iki maçtan galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

İki maçta oyuncularının üzerine düşeni yaptığını vurgulayan Sevim şunları söyledi:

“Şimdi önümüzde çok kuvvetli bir kadrosu olan, çok yüksek bütçeli bir takım var. Bu takım sadece Süper Lig’de değil şampiyonlar liginde de şampiyonluğu hedefleyen çok önemli bir takım. Bizde iyi durumdayız. Morallerimiz iyi, basketbolumuz her geçen gün gelişiyor. Buna güvenerek oraya gidip orada da maç kazanıp 3’te 3 yaparak lige düşündüğümüzden bile daha iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

 

 

Maç esnasında baldırında yırtık oluşan oyuncularından Kartal Özmızrak’ın sakatlığının bulunduğunu belirten Sevim,  “2-3 hafta kadar takımda olamayacak. Onun dışında ufak tefek sıkıntıları olan oyuncularımız var ama oynamalarına engel değil” dedi.

 

 

Evlerinde oynadıkları ilk maçta taraftarlarının büyük bir destek verdiğini anlatan Sevim şunları söyledi: “Onların bizi desteklemesi, salonu doldurarak varlıklarını göstermeleri hepimiz için çok değerli. Onlardan çok büyük bir güç alıyoruz. Bizim için motivasyon kaynağı oluyor. Umarım artarak devam eder.”