Maya Bozkurt, Mersin’de incelemelerde bulundu | Güney Gazetesi Mersin

Maya Bozkurt, Mersin’de incelemelerde bulundu

Maya Bozkurt, Mersin’de incelemelerde bulundu


Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, Mersin’de incelemelerde bulundu.

Bozkurt ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı olarak 'Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz' sloganıyla Emirler Mahallesi İnsu Mevkiinde bulunan Ormanlık alanda yapılan 'Orman Temizliği' etkinliğine katıldı.

Bozkurt daha sonra yaklaşık iki ay önce yapımı tamamlanarak faaliyetlerine başlayan Toroslar Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi ve merkez içerisinde bulunan spor salonunda Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında eğitim gören sporcularla tek tek ilgilendi. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Türkiye'nin ilk Engelli Gençlik Merkezi olma özelliğine sahip Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi ile Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında incelemeler yapan Bozkurt, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz’den yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bozkurt, yaptığı incelemelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’in gençliği ve sporuna kazandırılan yatırımların hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. (Haber Merkezi)