BAL’da zorlu yarış | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da zorlu yarış

Bölgesel Amatör Lig üçüncü haftasında Anamur kaybetti, Tarsus İdman Yurdu ve Homurlu puanla tanıştı, Mezitli 3’te 3 yaptı

BAL’da zorlu yarış


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grupta mücadele eden Mersin ekipleri üçüncü haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 3’te 3 yapan Mezitli 33 FK puanını 9’a çıkardı. Lider Eskişehirspor ile eşit puana sahip Mezitli 33 FK averajla üçüncü sırada yer alıyor.

BAL 6. Grup 3. Hafta karşılaşmasında Mezitli 33 FK, Koray Aydın Stadı’nda Antalya ekibi Kaş Kınıkspor’u konuk etti. Mersin temsilcisi Murat Açıkalın’ın 5. ve 64., Ramazan Zengin’in 52’nci dakikada attığı gollerde 3-2 mağlup etti. Bu galibiyetle Mezitli 33 FK 3’te 3 yaptı. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer de maçı tribünden izledi ve galibiyet sonrası futbolcuları tebrik etti.

 

 

TARSUS VE HOMURLU PUANLA TANIŞTI

Tarsus İdman Yurdu ise Burhanettin Kocamaz Stadı’nda konuk ettiği Eskişehir 2 Eylülspor ile golsüz berabere kaldı. Homurlu 1951 Spor da deplasmanda Antalya ekibi Kumluca Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Tarsus ve Homurlu bu beraberliklerle ilk puanlarını almış oldu.

 

ANAMUR MAĞLUP

Anamur Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Manavgat Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. 1 beraberlik ve 1 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Anamur ekibi 4 puanla grubunda 6. sırada yer alıyor.