ÇBK’da galibiyet sesleri | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK’da galibiyet sesleri

Avrupa’da Zabiny Brno’yu, Türkiye Ligi’nde ise Danilos Pizza’yı deviren Turuncu Siyahlılarda gözler çarşamba günü Atina’da oynanacak Olympiacos maçına çevrildi

ÇBK’da galibiyet sesleri


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta çarşamba günü Kadınlar Avrupa Ligi’nde Çekya ekibi Zabiny Brno’yu, cumartesi günü oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçında da Kocaeli ekibi Danilos Pizza’yı farklı yenen ÇBK Mersin’de büyük sevinç yaşanıyor. ÇBK Mersin bu galibiyetlerle Avrupa’da grubunda liderliğe yükselirken Türkiye ligi’nde ise 4’te 3 yaptı. ÇBK Mersin carşamba günü Euroleague Women 3. Hafta karşılaşmasında Yunanistan ekibi Olympiacos’a konuk olacak. Avrupa maçı hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz salı günü Yunanistan’a gidecek.

 

 

ÇBK Mersin Takım Menajeri Mustafa Onur Çadırcı, GÜNEY’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Avrupa’daki ilk maçımızda Fransa ekibi Bourges’i yenmemizin ardından ikinci maçta da Çekya temsilcisi Zabiny Brno’yu mağlup etmiştik. Eurolig’de yarın ise Yunanistan ekibi Olympiacos ile karşı karşıya geleceğiz. Şu anda grubumuzda lideriz. Avrupa’daki hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Yunanistan ekibini de yenerek galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ikinci maçta karşılayacağımız Fransa ekibi Bourges’u yenerek Mersinlilerle birlikte güzel bir çifte bayram yaşamak istiyoruz.”

KBSL’de ise Danilos Pizza’yı yenerek moral bulduklarını anlatan Çadırcı, cumartesi günü oynayacağımız maçta da evimizde BOTAŞ’ı mağlup ederek yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.