Sosyal projeler örnek oldu | Güney Gazetesi Mersin

Sosyal projeler örnek oldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta hizmete açılan Sosyal Politikalar Ofisi ve Büyükşehir tarafından sunulan hizmetleri yerinde inceleyen CHP Grup Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, çalışmalara tam not verdi. Sunulan hizmetlerin, iktidar tarafından örnek alınması gerektiğine de vurgu yapan Karaca, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bütüncül politika ile hayata geçirdiği hizmetler, örnek bir anlayışın ürünü. Ben bütün bu çalışmalarının önce iktidara, sonra da bütün belediyelerimize örnek olmasını diliyorum” dedi.

Sosyal projeler örnek oldu


Hayata geçirilen projelerin ‘Hak temelli’ yaklaşım ile yürütüldüğünü gördüğünü belirten Karaca, “Türkiye’de ilk kez; bütüncül sosyal politikaların hayata geçirildiği, bunun bir merkezden yönetildiği, doğumdan ölüme kadar sadece insan değil, bütün eko sistemin hakları için mücadele eden bir büyük organizasyonla karşılaştık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ve tüm birimlerde görev alan arkadaşlarımıza, gerçekten çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sosyal Politikalar Ofisi’nde, doğumdan ölüme kadar her canlı için bir projenin olduğunu belirten Foggo, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hak temelli olduğu için; hep dediğimiz gibi, doğumdan ölüme kadar burada herkes için, her canlı için bir proje mevcut” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)