Amatör Kümede kıran kırana mücadele | Güney Gazetesi Mersin

Amatör Kümede kıran kırana mücadele

Amatör Kümede kıran kırana mücadele


HASAN KÜÇÜK

Mersin 1. Amatör Küme 3. Haftayı A Grubunda Atagüçspor, B Grubunda Tarsusspor, C Grubunda ise Çeşmelispor lider tamamladı. Mersin kent merkezindeki takımların mücadele ettiği A Grubunda Atagüçspor Demirtaşgücü’nü gol yağmuruna tutarak 8-0 mağlup etti. Karaduvarspor’un haftayı bay geçirmesi nedeniyle Atagüçspor 7 puanla liderliğe yükseldi. Kadir Efespor’u 6-0 mağlup eden Toroslar Kartalspor 6 puanla averajla ikinci sıraya yükselirken aynı puana sahip Karaduvarspor üçüncü sırada yer aldı.  Grubun diğer maçlarında ise Mersin Gençlerbirliği Kaleköyspor’u 2-1 mağlup etti. 1925 Akdenizspor ise Mezitli Tece limongücü ile golsüz berabere kaldı.

 

 

TARSUS EKİPLERİNDEN NEFES KESEN MÜCADELE

Tarsus ekiplerinin yer aldığı B Grubunda Tarsusspor Ulusspor’u 3-1 yenerek 3’te 3 yaptı ve liderliği korudu. Yine Yeşilkuyu’da Musallagücünü 2-1 yendi ve 9 puana ulaştı ve averajla ikinci sırada yer aldı. Kavaklıspor Tarsus Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Kanalspor Berdanspor’u 4-2, Yenicespor ise Huzurkentspor’u 2-1 mağlup etti.

 

C GRUBUNDA BOL GÜLLÜ MAÇLAR

Diğer ilçe takımlarının mücadele ettiği C Grubunda Çeşmelispor Boynuincelispor’u 4-0 yenerek 9 puana liderliğini sürdürdü. Tömük Esnafspor’da Çeşmeli İdman Yurdu’nu 4-0 yenerek liderle aynı puanda kaldı. Gülnarspor Anamurspor’u 5-0, Kurtuluş Deltaspor ise Kargıpıraspor’u 1-0 yendi.