Mersin Derince’ye bileniyor | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Derince’ye bileniyor

Düşme hattından kurtulmak isteyen Kırmızı Lacivertliler, hafta sonu evinde konuk edeceği Kocaeli ekibini yenip üste çıkmaya kararlı

Mersin Derince’ye bileniyor


HASAN KÜÇÜK

 

Yeni Mersin İdman Yurdu, Nesine 2. Lig 31. Hafta karşılaşmasında evinde konuk edeceği Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını başlattı.

Teknik Direktör Ahmet Cingöz yönetiminde yapılan Macit Özcan Tesislerindeki antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması gerçekleştirdi. 24 puanla 16. Sırada yer alan Kırmızı Lacivertliler 1 puan üzerinde yer alan rakibini yenerek üstüne çıkmayı planladı.

Teknik Direktör Ahmet Cingöz, hafta sonu Mersin Stadyumu’nda direk rakipleri olan Belediye Derince ile hafta sonu önemli bir maç oynayacaklarını belirtti. Rakiplerinin genç oyunculardan kurulu, koşan bir ekip olduğunu vurgulayan Cingöz şöyle devam etti: “Son haftalarda kötüye gidiyor olsalar da önemli bir takım. Stratejimizi belirledik. Güzel futbolla 3 puana ulaşıp ardından Nazilli’ye hazırlanacağız. Van maçında inşallah bu işi bitireceğiz.”