Meskispor’da Çelikkaya dönemi! | Güney Gazetesi Mersin

Meskispor’da Çelikkaya dönemi!

Meskispor’da yeni teknik direktör Koray Erçin Çelikkaya oldu.

Meskispor’da Çelikkaya dönemi!


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta Mersin'i temsil eden ve İdman Yurdu 1925 ile kümede kalma mücadelesi veren Büyükşehir Belediyesi Meskispor'da yeni teknik direktör belli oldu. Mavi-beyazlılar Bulgar lakaplı Mehmet Atay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Koray Erçin Çelikkaya'yı getirdi.

Dün Meskispor Onursal Başkanı Akgün Lülü ile görüşen anlaşan Koray Erçin Çelikkaya, sezon sonuna kadar mavi-beyazlı takımda teknik direktörlük görevini üstlenecek. Meskispor ile anlaşmasının ardından Güney Gazetesi’ne konuşan Erçin Çelikkaya, ‘’Meskispor olarak hedefimiz en iyi yerde tamamlamak. Akgün Lülü’nün tek başına taşın altına elini koymasıyla bu kulüp dönüyor.  Üzerimizdeki sorumluluk oldukça fazla. Realist olarak olaya bakıyoruz. İşimiz zor.  Allah’ın izniyle sezon sonu mutlu olan taraf olacağız’’ dedi.

Daha önce şampiyonluk yaşayan Erçin Çelikkaya'nın takımın başına gelmesi büyük yankı uyandırırken birçok kesmi ise heyecanlandırdı. Çelikkaya'nın yardımcılıklarını; Doruk İcat ve Erkan Doğan yapacağı öğrenildi.