Takımımız galibiyeti istedi! | Güney Gazetesi Mersin

Takımımız galibiyeti istedi!

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, Yabanlıspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Takımımız galibiyeti istedi" dedi

Takımımız galibiyeti istedi!


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, evinde ağırladığı Kırşehir temsilcisi Mucur Yabanlıspor'u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim Baş, açıklama yaparak karşılaşmayı değerlendirdi.


İBRAHİM BAŞ'TAN TEŞEKKÜR
"Geçen hafta rakibimiz Ceyhan'ın deplasmanda farklı skorla galip gelmesi bizim de sahadan farklı galip gelmemiz beklendi" diyerek sözlerine başlayan İbrahim Baş, "Ben bunların ötesinde şeyleri görmeyi çalışıyorum. Takımımız bugün galibiyeti istedi. Her oyuncumuz sahaya bir şeyler kattı. Pozisyon zenginliğimiz ve sonuç almamız doğru orantılı olsaydı bugün maç çok farklı skor olabilirdi. Sayılmayan 2 golümüz var. 1-0'lık skorun ikinci yarıya sarkmasıyla rakibimiz belli bir süre ayakta kalarak maçı götürdü. Lakin 70'ten sonra bizim farkımız ortaya çıktı. Maçı 5-0 kazandık. Maçın cumartesi günü olmasına rağmen tribünleri dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.