Başkan Seçer’e, GİAD’dan ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Başkan Seçer’e, GİAD’dan ziyaret

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD), Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Başkan Seçer’e, GİAD’dan ziyaret


Mersin GİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Mehmet Serkan İzol önderliğinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, Mersin’e dair konularda fikir alışverişinde bulundular. Turizm, sanayi, tarım, lojistik gibi konuların görüşüldüğü ziyarette, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, Vahap Mersin’deki kurum kuruluşların, belediyelerin, STK’ların ve odaların birlikte hareket ederek kenti güçlü bir şehir haline getirebileceklerini dile getirdi.

 

Mersin’in çok kimlikli bir şehir olması yönünde önerilerini Başkan Seçer’e sunan Mersin GİAD heyeti, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den olumlu tepkiler aldı.

 

Mersin’in birçok alanda potansiyelinin yüksek olduğunu belirten Başkan İzol, “Mersin turizm, sanayi, tarım ve lojistik gibi birçok alanda potansiyeli yüksek bir şehirdir. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak için kent liderlerinin, kurum kuruluşların, belediyelerin, odaların el birliği ile hareket etmesi gerekiyor. Bu bağlamda kurumları tek tek ziyaret ederek Mersin’in çıkarları için fikir birliği yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz Mersin GİAD olarak Mersin için yapılan bütün olumlu projelerin destekçisiyiz. Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ile paylaşımlarımız Mersin’in çıkarları üzerine oldu. Sn. Seçer’e gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

(Haber Merkezi)