Saltık’tan yalanlama | Güney Gazetesi Mersin

Saltık’tan yalanlama

İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, ‘İçel İdman Yurdu, Ceyhanspor’un her rakibine teşvik yolluyor iddiasını yalanlayarak, ‘kişi kendinden bilir işi’ dedi.

Saltık’tan yalanlama


Hasan Küçük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, kentin sporda nabzını tutmaya başlayan ‘Orta Saha’ radyo programına telefonla bağlandı. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın amcası olduğu öğrenilen ve kulüple yakından ilgilenen Ertan Aydar’ın, ‘İçel İdman Yurdu, Reyhanlıspor’a teşvik verdi, her rakibimize teşvik yolluyor’ iddiasıyla ilgili konuşan Başkan Metin Saltık, açıklamaları yalanladı.

“3.LİG’E ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Takımın son durumunu değerlendirerek sözlerine başlayan İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Her hafta üstüne koyuyoruz. Yahyalıspor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ettik. Umarım her hafta futbolcularımız 3-5 gol atarak galibiyeti hem şehre hem de bizlere armağan eder. İkinci yarı İçel İdman Yurdu farklı bir kulübe büründü. 7 transfer yaptık. Mevkilere takviyeler yaptık. İçeri de ufak krizler yaşatan futbolcularla yollarımızı ayırdık. Şu anda yolumuza devam ediyoruz. Takımımız motive olmuş durumda. Şampiyonluğa inanan futbolcu grubunu oluşturduk. 3.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“SOSYAL MEDYANIN AYARI YOK”

Sosyal medyada dönen iddialarla ilgili de konuşan Başkan Metin Saltık, “İçinde bulunduğumuz grupta 13 takım var. Kalitesi bizler gibi olmamasına rağmen her takımı aynı kefeye koyarak küçümsemiyoruz. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Sosyal medyayı takip ediyorum. Sosyal medyanın ayarı yok. Herkes istediğini yazabiliyor” sözlerini kullandı.

“TEK GAYEMİZ İYİ FUTBOL OYNAMAK”

Ceyhanspor ile yakından ilgilenen ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın amcası olan Ertan Aydar’ın, ‘İçel İdman Yurdu her rakibimize teşvik yolluyor’ iddiasıyla ilgili sert sözler kullanan Başkan Saltık, iddiaları yalanladı. Saltık, “Kişi kendinden bilir işi. Ceyhanspor’un bu çamuru atmasında iki sebep var. Birincisi; bu hafta rakibimiz Reyhanlı. Rakibimizi motive edip bizim üzerimize salmaya çalışıyorlar. Biz kimseyi ciddiye almıyoruz. İşimize odaklanıyoruz. Kişi her zaman kendinden bilir işi. Eğer bu işin içinde kendilerini bir kolu olmasaydı bu kadar yaygara yapmazlardı. Gündem yaratmazlardı. Reyhanlıspor yaptığı açıklamada; yedek kalecilerinin bu işin içinde olduğunu bastıra bastıra söylüyor. Bizim tek amacımız ve tek gayemiz iyi bir futbol oynamak. Bildiğimiz yoldan şaşmayarak galibiyet elde etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın amcası olduğu öğrenilen ve kulüple yakından ilgilenen Ertan Aydar’ın paylaşımı