Bölgesel Lig’de 18.hafta heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Bölgesel Lig’de 18.hafta heyecanı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta cumartesi ve Pazar günü 18.hafta karşılaşmaları oynanacak. Grup’ta Mersin’i temsil eden 1925, bugün evinde Yahyalı’yı ağırlarken yarın ise İçel İdman Yurdu evinde Reyhanlıspor’la karşılaşacak. Meskispor ise yarın deplasmanda İskenderunspor’a konuk olacak.

Bölgesel Lig’de 18.hafta heyecanı


Hasan Küçük

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL)  5.Grup’ta Mersin’i temsil eden İçel İdman Yurdu, Meskispor ve İdman Yurdu 1925, 18.hafta maçlarına çıkacaklar. İdman Yurdu 1925 cumartesi günü evinde Yahyalıspor’u ağırlarken İçel İdman Yurdu ise Pazar günü evinde Reyhanlıspor’u ağırlayacak. Büyükşehir Belediyesi Meskispor ise Pazar günü deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor’a konuk olacak.

İDMAN YURDU BUGÜN SON ANTRENMANINI YAPACAK

5.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, Pazar günü evinde Reyhanlıspor’u ağırlayacak. Kırmızı-lacivertliler karşılaşmanın hazırlıklarını yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. 16 Şubat Pazar günü oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşma Mersin Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Nuriye Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını ; Oğuzhan Karaçoban ile Hasan Arabacı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise; Hasan Aktaş.

1925 MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI

Grupta mücadele eden İdman Yurdu 1925 ise cumartesi günü evinde Kayseri temsilcisi Yahyalıspor’u ağırlayacak. Yaptığı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayan 1925, maç saatini beklemeye başladı. Son 3 maçını kazanarak çıkışa geçen 1925, Yahyalıspor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Cumartesi günü saat 14.00’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Uğurcan Gökler yönetecek. Gökler’in yardımcılıklarını; Gökhan Apaydın ile Muhammed Apaydın yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise; Melike Yakar.

MESKİ’DE HEDEF GALİBİYET SERİSİ

5.Grup’taki bir diğer Mersin temsilcisi Büyükşehir Belediyesi Meskispor ise karayolu ile Hatay’a gidecek. Mavi-beyazlılar; Pazar günü 5 Temmuz İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’te başlayacak mücadele İskenderun 5 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak. Maçı hakem Osman Köksaldı yönetecek. Köksaldı’nın yardımcılıklarını; Ali Rıza Kuzucu ile Mustafa Soner Yüce yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise; Sait Kaya. Koray Erçin Çelikkaya ile geçtiğimiz hafta ilk maçına çıkan ve sahadan galibiyetle ayrılan Meskispor, yarın sahadan galip gelerek seri yakalamak istiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta 18.hafta oynanacak maçların programı şöyle:

CUMARTESİ

İdman Yurdu 1925 – Yahyalıspor (Mersin Stadyumu – 14.00)

PAZAR

İçel İdman Yurdu – Reyhanlıspor (Mersin Stadyumu – 14.00)

Ceyhanspor – Pozantı Gençlikspor (Ceyhan – 14.00)

Talasgücü Belediyespor -Tüysüzspor (Kayseri – 14.00)

Sultanhanıspor – Sorgun Belediyespor (Sultanhanı – 14.00)

İskenderunspor – Meskispor (İskenderun – 14.00)

Kapadokya Göremespor – Yabanlıspor ( Nevşehir – 14.00)