Ahmet Atakan yeniden aday | Güney Gazetesi Mersin

Ahmet Atakan yeniden aday

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesinde Ahmet Atakan adaylığını açıkladı

Ahmet Atakan yeniden aday


Hasan Küçük

 

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleşecek. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlamadığı gerekçesiyle ertelenen kongre yarın çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Tenis Kulübü’nda gerçekleştirilecek olağan genel kurul öncesinde mevcut başkan Ahmet Atakan ve Birol Gelbul, iki farklı listeyle adaylığını açıkladı. Gerçekleşecek genel kurul öncesinde adaylığını açıklayan Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, açıklamalarda bulunarak 3 dönemde yaptıklarını ve yeni dönemdeki vaatlerini anlattı.

 

SERVE24 İLE PERSONELİN İŞ GÜCÜ AZALDI

 

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, “Birol Gelbul ile beraber adayız. Onunda listesi var. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapamadık. Bu hafta çoğunluğa bakılmaksızın seçimi gerçekleştireceğiz.  3 yılda birçok şey yaptık. Bana göre yaptığımız en önemli şey; Serve24 sistemi getirmemizdir. Serve24 sistemi olmadan önce üyeler kulübü arayarak kort ayırttırıyorlardı. Kort ayırttıktan sonra maç yapmak için kişi arıyorlardı. Biz uygulama yaptırdık. Serve24 uygulaması ile üyelerimiz telefonlarından rezervasyonlarını yapabiliyorlar ve rakiplerini seçebiliyorlar. Netice olarak personelimizin iş gücünü düşürmüş olduk. İkinci olarak yaptığımız en önemli şey; lokantamızın tuvaletleri ile soyunma odalarını yıkıp yeniden yaptık.  Bizim dönemimizde burası yıkım kararından kurtuldu. İmar affından yararlanarak parasını ödedik” dedi.

 

“YENİ ÜYE KAYDI YAPACAĞIZ”

 

Yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgiler veren Başkan Atakan, sözlerini şöyle tamamladı: “Yeni dönemde kendilerini daha ayrıcalıklı hissetmeleri için; daha modern ve daha yeni hale getirmek istiyoruz. Kortların lambaları çok yandığı için led lambaya çevireceğiz. Bütün kortların bakımını yapmayı planlıyoruz. Bunları yapabilmemiz içinde paraya ihtiyacımız var. Bunu da yeni üye kaydı yaparak yapmayı düşünüyoruz. 50 ila 70 üye kaydı gerçekleştirerek bunu yapmak istiyoruz. Üyelerimizle hep beraber çalışmak zorundayız. Bunun için komiteler kuracağız. Seyahat ve gezi komitesi, gece komitesi kuracağız. Turnuva komitesi kurmayı düşünüyoruz. Kulüp turnuvalarını şehre açmayı düşünüyoruz.