Derbi öncesi dostluk rüzgarı! | Güney Gazetesi Mersin

Derbi öncesi dostluk rüzgarı!

Pazar günü Mersin derbisi heyecanı yaşanacak. Meskispor ile 1925 Suni Çim’de kozlarını paylaşırken her iki takımın teknik adamı yaptığı açıklamada, maçın dostça geçmesini temenni etti.

 Derbi öncesi dostluk rüzgarı!


AHMET SÜTCÜ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 21.haftasında Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile İdman Yurdu 1925, Toroslar Suni Çim Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Mücadele, 8 Mart Pazar günü saat 14.00’te oynanacak. Her iki takım da yaptığı antrenmanlarla derbi hazırlıklarını sürdürüyor. İki takımın teknik adamı yaptığı açıklamada ‘dostluk’ mesajı verdi.

“GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

İdman Yurdu 1925’in 8 puan gerisinde yer alan Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Macit Özcan Spor Tesisleri’nde dün yaptığı antrenmanla 1925 mesaisini sürdürdü.  Mavi-beyazlılarda düz koşu ile başlayan antrenman topla çalışmanın ardından tamamlandı. Teknik Direktör Koray Erçin Çelikkaya yaptığı açıklamada, “Eksiğimiz oldukça fazla. Hasta ve sakat sporcularımız var. 1925 maçının dostça geçmesini temenni ediyorum. Güzel futbol oynamak için sahaya çıkacağız” sözlerini kullandı.

“GALİBİYET PAROLASIYLA ÇIKACAĞIZ”

Geçtiğimiz hafta Pozantı Gençlikspor’u 4-0’lık net skorla mağlup eden İdman Yurdu 1925’te moraller yerinde. Pozantı maçı öncesinde oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden 1925, Pozantı galibiyetiyle nefes alırken moralleri ise yükseltti. Büyükşehir Belediyesi Meskispor maçının mesaisini Macit Özcan Spor Tesisleri’nde sürdüren kırmızı-lacivertlilerde kaleciler, kaleci antrenörü Oğuzhan Doğar ile çalışırken futbolcular ise Teknik Direktör Cemal Koç yönetiminde çalıştı. Teknik Direktör Cemal Koç, Meski maçı öncesinde açıklamada bulundu. Deneyimli antrenör, “Pozantı’yı net bir skor ve güzel bir oyunla yendik. Pozantı maçı öncesinde 5 puan kaybetmiştik. Puan kaybettiğimiz haftalarda oynadığımız oyun bizi tatmin etmişti. Lakin skora yansımamıştı. Pozantı maçında güzel bir oyunla galip geldik. Hafta sonu ise Meskispor’a konuk olacağız. Güzide bir kulübümüz. Dostça geçmesini temenni ediyorum. Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız” dedi.