MESKİ, koronavirüs tedbirlerini artırdı | Güney Gazetesi Mersin

MESKİ, koronavirüs tedbirlerini artırdı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, korona virüsü (COVID-19) ve salgın hastalıklara karşı hizmet birimlerinde ve araçlarında dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

MESKİ, koronavirüs tedbirlerini artırdı


Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesiyle birlikte önlemlerini artıran MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından virüsün önlenmesi çalışmaları kapsamında vatandaşların hizmet aldığı birimler titizlikle dezenfekte edildi.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Corona virüsü ile vatandaşların abone hizmetleri aldığı birimlerde tedbir aldıklarını ve önleyici çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Şu an salgın yok ama hızlı bir şekilde yayılan bu hastalığın önlenmesinde alınacak tedbirler çok önemli. Vatandaşlarımız kişisel hijyen kurallarına daha çok dikkat ederek, virüsün önlenmesine katkı sağlayacaktır. Kurum olarak tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Hizmet birimlerimizde ve araçlarımızda, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Corona virüsüne karşı kurumsal tedbirlerin yanı sıra bireysel çabaların da çok önemli olduğu gerçeğinden hareketle, vatandaşlarımızın, el temizliğine ve diğer önerilere dikkatle uymaları gerekmektedir” dedi. (Haber Merkezi)