Akdeniz’de çocuklara kar sürprizi





Tarih: 27 Şubat 2020 Perşembe 15:14

Akdeniz Belediyesi, ilçedeki farklı okullarda okuyan yüzlerce çocuğa kar sevinci yaşattı.

Dağlardan kamyonlarla getirilip okul bahçelerine dökülen tonlarca kar ile oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatıyla, dağlardan kamyonlara yüklenerek

getirilen tonlarca kar; Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, İleri Ortaokulu, Cengiz Topel Ortaokulu, Saadettin Bey İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Güney İlkokulu, Huzurkent Atatürk Ortaokulu, Parmakkurdu Ortaokulu, Kazanlı Ortaokulu, Adanalıoğlu Mehmet Canbolat Ortaokulu, Hatice Uluğ İlkokulu, Şehit Emrah Şahin Ortaokulu, AKİB Zafer Çağlayan MTA Lisesi, Ahmet Mete Işıkara İlkokulu, Recep Aslan İlkokulu, Ahmet Şimşek Ortaokulu ile Hacivat Karagöz Anaokulu’nun bahçelerine döküldü.

 

ÇOCUKLARDAN TEŞEKKÜR

Teneffüse çıkan öğrenciler; bahçede gördükleri kar yığını ile önce şaşkına döndüler, ardından da hep birlikte karın üzerine çıkarak keyfini çıkardılar ve unutamayacakları bir gün yaşadılar. Kar eğlencesinin ardından duygularını paylaşan öğrenciler, çok mutlu olduklarını ve eğlendiklerini ifade ederek, Akdeniz Belediyesi’ne ve Başkan Gültak’a teşekkür ettiler. Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen kar etkinliğinde, öğrencilerin kar sevincine ortak olan Başkan Gültak da çocuklarla birlikte kartopu oynadı. Fırlatılan kartoplarının hedefi olan Başkan Gültak, kendisine gösterilen ‘ilgiyi’ karşılıksız bırakmadı, çocuklara kartopu attı. (Haber Merkezi)


 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

guneygazetesi.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA