Tarsus’ta transfer çalışmaları hız kazandı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta transfer çalışmaları hız kazandı

Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-lacivertlilerde yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ergün Penbe, yaptığı açıklamada minimum 2 transfer daha yapacaklarını belirtti.

Tarsus’ta transfer çalışmaları hız kazandı


AHMET SÜTCÜ

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, ligin 2.haftasında oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Vanspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertlilerde yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı.

 

TOPLAMDA 23 İSİMLE ANLAŞILDI

İç transferde takımın kaptanlarından Ferhat Duman ve Nurullah Kaya ile anlaşılmasıyla imza sayısını 16’ya çıkaran Tarsus İdman Yurdu, dış transferde ise 7 futbolcuyla anlaştı. Sarı-lacivertlilerin minimum 2 ismi daha kadrosuna katmayı istediği öğrenildi.

 

“MİNİMUM 2 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ”

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ergün Penbe, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncularla yönetimimiz görüşme halinde. Minimum 2 transfer daha yapacağız. Orta saha ve forvete takviye yapacağız. Eğer bulabilirsek kenar oyuncusu istiyorum. Transferlerimizin de tamamlanmasıyla tam manasıyla oyunumuzu oynayacağız” dedi.