Gönüllere de dokundular | Güney Gazetesi Mersin

Gönüllere de dokundular

Toroslar Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası’na spor aktivitelerinden, doğa yürüyüşüne ve çevre temizliğine kadar bir dizi programla eşlik etti.

Gönüllere de dokundular


"Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik" diyerek hafta boyunca belediye personelini ve vatandaşları sağlıklı yaşamda hareketin önemini vurgulayan etkinliklerle buluşturan belediye, Avrupa Hareketlilik Haftası'nın son programını da görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Hafta kapsamında; Dart, Tenis ve Masa Tenisi Turnuvası, Basketbol, Adım Atma, Slalom Top Sürme ve Şut Atma Yarışmalarına katılarak dereceye giren çocuklara, gençlere ve belediye personeline ödülleri, Çağdaşkent Mahallesi'nde bulunan 3 Ocak Spor Kompleksi'nde düzenlenen törenle verildi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ödül töreni öncesi gençlerle basketbol, tenis ve masa tenisi oynadı.

Yılmaz, engelli çocuklarla yakından ilgilenerek el baskısı boyama çalışmasına da eşlik etti ve birlikte keyifli vakit geçirdi.

Program sırasında Başkan Yılmaz, Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi öğrencisi minik Emirhan'a da doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Emirhan'ın doğum gününü katılımcılarla birlikte kutlayan Başkan Yılmaz, pastayı Emirhan'a ve doğum günü olan tüm çocuklara armağan etti.

"Engellilerimizin yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın" diyen Başkan Yılmaz; "Engellilerimizin her zaman yanındayız. Onların hayata daha fazla tutunmaları ve mutlu olmaları için desteğimiz ve bu tür etkinliklerimiz devam edecek" dedi. (Haber Merkezi)