Bir kupa daha! | Güney Gazetesi Mersin

Bir kupa daha!

Müfide İlhan Turnuvası sona erdi. Turnuvada ev sahibi ÇBK şampiyon olurken; Ormanspor ikinci, Adana Basketbol üçüncü ve Elazığ ise dördüncü oldu. Çukurova CUP’ı şampiyon olarak tamamlayan ÇBK, Müfide İlhan Turnuvası’nı da kazanarak müzesine bir kupa daha ekledi

Bir kupa daha!


AHMET SÜTCÜ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin başlamasına kısa bir süre kala Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol ev sahipliğinde düzenlenen Müfide İlhan Turnavası sona erdi. Fly Academy Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalara; Elazığ İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol ve Ormanspor katıldı.  24, 25 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanan karşılaşmaların sonucunda 3 maçını da kazanan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol şampiyon oldu.

ELAZIĞ ÜÇ MAÇINI DA KAYBETTİ

24 Eylül’de Ormanspor’u 72-57, 25 Eylül’de Elazığ İl Özel İdaresi’ni 89-49, 27 Eylül’de ise turnuvanın kapanış karşılaşmasında Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u 83-62 yenen ÇBK, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada Ormanspor  ikinci olurken Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol ise üçüncü oldu. Turnuvada çıktığı 3 maçı da kaybeden Elazığ İl Özel İdaresi dördüncü olarak tamamladı.

KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

Turnuvanın son gününde Ormanspor – Elazığ İl Özel İdaresi ile Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol – Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol arasında oynanan maçların ardından takımların kupaları verildi. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’un kupasını Mersin Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz takdim ederken ikinci olan Ormanspor’un kupasını ise Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Antalyalı verdi. Son maçta ÇBK’ya mağlup olarak üçüncü olan Adana Basketbol’un kupasını ÇBK Başkanı Ali Adalıoğlu takdim etti. Turnuvada dördüncü olan Elazığ İl Özel İdaresi’nin kupasını ise Serhan Antalyalı verdi.