Olcay Tok pozitiften negatife döndü | Güney Gazetesi Mersin

Olcay Tok pozitiften negatife döndü

MBB Genel Sekreteri, Covid-19’a yakalanmadığını açıkladı.

Olcay Tok pozitiften negatife döndü


Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, ilk Covid-19 testinin pozitif çıktığını, yeniden test yaptırdığında ise ikinci testin negatif çıktığını duyurdu. Herhangi bir hastalık belirtisi göstermediğini ifade eden Olcay Tok, tedbir gereğince 12 kasıma kadar evden çalışacağını açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok’un Covid-19 testinin pozitif çıktığı medyada yer almıştı. Olcay Tok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ilk testin pozitif olduğunu doğruladı ancak ikinci testin sonucunun negatif olduğunu ifade etti. Tok, şunları söyledi:

“Pazartesi günü yapılan Covid-19 testimin sonucu  pozitif olmasına rağmen herhangi bir semptom ve belirti olmadığından dolayı  emin olmak için yapılan ikinci test sonucum negatif çıkmıştır. İlk testim pozitif çıktığından dolayı 12 Kasım’a kadar çalışmalarıma evden devam etmek zorundayım. Bu süreçte gerek telefon açarak gerekse de mesaj gönderip sosyal paylaşım sitelerinden güzel duygularını ve samimi düşüncelerini benimle paylaşan, dua eden, tedavi önerisinde bulunan bütün dostlarımıza, sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsem azdır.  Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına hep birlikte dikkat edelim. Sağlıklı güzel günlerde buluşmak dileğiyle.” (Haber Merkezi)