Çamlıbel’in çikolata merkezi | Güney Gazetesi Mersin

Çamlıbel’in çikolata merkezi

Uzun yıllar giyim dünyasında mağaza yöneticiliği yapan Aydın Yalçın, Mersin’in gözde semtlerinden Çamlıbel’de çikolata mağazası açtı. Yalçın, “Türkiye’nin lokomotif markaları olan Divan çikolataları ve Melodi çikolatalarıyla müşterimize hitap ediyoruz. Aynı zamanda kendi ürünümüz olan Chocolate Club’ı müşterilerimize sunuyoruz. Buradaki asıl amacımız Mersin’de şirketlerin, bankaların, iş adamlarının bir yerlere giderken hediye götürebileceği, çikolata bulacağı bir mekan tasarlamaktı” dedi.

Çamlıbel’in çikolata merkezi


Zeliha ÖZİPEK

 

Uzun zamandır giyim dünyasında mağaza yöneticiliği yapan Aydın Yalçın, açmış olduğu çikolata mağazasıyla “Çamlıbel’de artık ben de varım” dedi.

A Yalçın, “Türkiye’nin lokomotif markaları olan Divan çikolataları ve Melodi çikolatalarıyla müşterimize hitap ediyoruz. Aynı zamanda kendi ürünümüz olan Chocolate Club’ı müşterilerimize sunuyoruz. Buradaki asıl amacımız Mersin’de şirketlerin, bankaların, iş adamlarının bir yerlere giderken hediye götürebileceği, çikolata bulacağı bir mekan tasarlamak. Mersin’de bu alanda hizmet veren bir mekan yok ve biz boşluğu doldurmaya karar verdik” diye konuştu.

Mersin’de, elit müşteri grubuna hitap eden mağaza sayısının çok az olduğunu belirten Yalçın, açmış olduğu işletmenin birçok farklı damak tadına hizmet edeceğini iddia ediyor.

Yalçın, “Elimizde vegan ürün, glütensiz ve şeker hastalarının yiyebileceği şekersiz ürünlerimiz mevcut. Çikolatanın insan vücudunda serotonin hormonu salgıladığı bütün tıp dünyası tarafından kabul gördüğü herkes tarafından bilinmekte. Aynı zamanda bitter çikolataların kolesterolü azaltıcı etkisi var. Gece yatmadan önce çikolata yendiği zaman bile daha rahat uyku çekebiliyoruz. Hayatımızın her yönünde bize yardımcı olacak çikolatayı, müşterilerimizi sunmayı biz de ilke edindik. Sizleri bu çikolatalarla tanıştırmak istiyoruz” dedi.