Derbi heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Derbi heyecanı

Voleybol 2. Lig Kadınlar’da derbi heyecanı yaşanacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Tarsus Belediyesi yarın kozlarını paylaşacak. Saat 13’te başlayacak mücadele Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda oynanacak.

Derbi heyecanı


AHMET SÜTCÜ

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar ve Erkekler 2.Lig’de 5.hafta karşılaşmaları oynanacak. Kadınlar 2.Lig 5.Grup’ta Mersin’i temsil eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Tarsus Belediyesi karşı karşıya gelirken Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ise deplasmanda Pema Koleji’ne konuk olacak. Erkekler 2.Lig 3.Grup’ta Kılıç Silifke İdman Yurdu evinde Develi Belediyesi’ni konuk edecek.

 

BÜYÜKŞEHİR VE TARSUS AYNI PUANI PAYLAŞIYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 5. Grup’un 5. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda Tarsus Belediyesi’ni ağırlayacak. Yarın oynanacak mücadele saat 13’te başlayacak. Mersin GSK ve Tarsus Belediyesi, ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet alırken 1 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Grupta yer alan bir diğer temsilcimiz, Mersin Yenişehir Belediyesi İhtisas Spor Kulübü ise Konya deplasmanında Pema Koleji’ne konuk olacak. Pema Koleji Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14’te başlayacak.

 

SİLİFKE’NİN HEDEFİ 4’TE 4

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2.Lig Kılıç Silifke İdman Yurdu ise evinde Kayseri temsilcisi Develi Belediyesi’ni konuk edecek. Geçtiğimiz haftayı bay geçen filenin yörükleri, bugün evinde Develi Belediyesi’ni ağırlayacak. Sahaya çıktığı 3 maçı da kazanan Silifke, bugün saat 13’te ağırlayacağı Develi Belediyesi’ni yenerek 4’te 4 yapmak istiyor.