Kadın kooperatiflerine özel ilgi | Güney Gazetesi Mersin

Kadın kooperatiflerine özel ilgi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, Mersin’deki kadın kooperatiflerinin çalışmalarını incelemek üzere Mersin’e geldi.

Kadın kooperatiflerine özel ilgi


 

 

Türkiye’nin farklı bölgelerine geziler düzenleyerek, bölgede ve şehirde yürütülen kadın kooperatiflerinin çalışmalarını raporlaştıran Genel Başkan Danışmanı Fatma Köse, çalışmalarına Mersin’de devam ediyor. Köse, Mersin programı kapsamında “Kadın Üreticiler Yeni Yıl Etkinliğine”  katıldı. Etkinlik alanında Mersinli kadınlar tarafından yapılan ürünler sergilendi ve satıldı. Köse, etkinliğin ardından Seçer ile bir araya gelerek Mersin’de devam eden kadın kooperatifçilik faaliyetleri üzerine sohbet etti.

 

“KADINLARIMIZIN ÜRETMESİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

 

Kadınların üretime olan katkılarını arttırmak adına çalışmalarına devam edeceğini dile getiren Köse, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer’ i ziyaret ettim. Kadın Kooperatiflerinin güçlenmesi, kadınların ekonomiye katkısı yolculuğunda verdiği destek ve katkı çok kıymetli.  Şehirde gerçekleştirdikleri Kadın Üreticiler Yeni Yıl Etkinliği için de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Kadın isterse biliyoruz ki dünya değişir. Kadının azmi, çalışkanlığı, cesurluğu ve vizyonu, elinin dediği her şeyi ve her yeri güzelleştirir. Bu sebeple kadınlarımızın üretmesini çok önemsiyoruz. Çalışmalarımızı da kadınlarımızın üretime olan katkılarını arttırmak adına sürdüreceğiz” dedi. (Haber Merkezi)