Doktor Kemal’e hüzünlü veda | Güney Gazetesi Mersin

Doktor Kemal’e hüzünlü veda

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden anestezi uzmanı Dr. Kemal Aslan için son olarak görev yaptığı Yenişehir Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törende Aslan ailesinin bireyleri de, hastane çalışanları da gözyaşlarına hakim olmadı.

Doktor Kemal’e hüzünlü veda


1 Ocak tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Uzm. Dr. Kemal Aslan’ı anmak Yenişehir Hastanesi önünde anma tören düzenlendi. Törene hastane çalışanlarının yanı sıra Yıldırım’ın ailesi de katıldı. Anma sırasında duygusal anlar yaşandı.

Anma töreninde konuşma yapan Yenişehir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz Örener, Yıldırım’ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileyerek “Ne diyeceğimi bilemiyorum. Kelimeler boğazımda düğümleniyor. Onu bir daha göremeyecek olmak, rengarenk kıyafetleri ile hastane koridorlarında göremeyecek olmak, o içten gülüşüyle bize günaydın derken göremeyecek olmak gerçekten çok acı. Böyle yetenekli insanlar kolay yetişmiyor ve bu kadar da kolay gitmemeliydi. Cennetin en güzel yerinde rengarenk çiçekler içinde huzur içinde yatacağına inanıyorum. Sevenlerine, ailesine Allah'tan sabır diliyorum başka bir şeyler söylemek isterim tabii neler söylemek isterim de fazla uzatmak istemiyorum” dedi.

Son olarak koronavirüsten vefat eden Aslan’ı anmak için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve tören sona erdi.