“Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz”

“Şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz”


AHMET SÜTCÜ

İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit sezonun ilk yarısının değerlendirdi. Halim Yiğit, sezonun ilk yarısında bitirdikleri noktanın başarı olduğunu açıklarken bu başarının kendilerini tatmin etmesinin mümkün olmadığını söyledi.

“BULUNDUĞUMUZ KONUM BAŞARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Halim Yiğit, “3.Lig acemisi olduğumuz bir lig. Bu lige yeni yükseldik. Sezon başında pandemi dönemiyle kısıtlı bir süreç geçirdik. Çok kısa bir sürede transfer, kamp çalışmalarını tamamlayarak sezona başladık. 14 tane BAL Ligi’nden kalan oyuncumuz var. Güzel bir harmanlama ile sezonun ilk yarısını tamamladık. Baktığımız zaman liderin 1 puan gerisinde ikinci sıradayız. İlk yarı itibariyle bulunduğumuz konum kazanım, başarı olduğunu düşünüyorum. Ancak bu başarının bizi tatmin etmesi mümkün değil. Hedefimiz 2.Lig. Direk olarak 2.Lig’e yükselmek istiyoruz. Devre arasında güzel bir planlama yapıp rahatlıkla ikinci yarı şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

“TRANSFER KOMİTEMİZ ÇALIŞMALARINI YAPIYOR”

Takımın yapacağı devre arası hazırlıkları hakkında bilgi veren Yiğit, “Takımımız 13 gün Kremlin Otel’de kamp yapacak. Salı günü Antalya’da çocuklar toplanacak. Burada ikinci yarının hazırlıklarını sürdüreceğiz. Hazırlık maçlarımızı oynayarak ikinci yarıya hazır bir hale geleceğiz. Osmaniyespor maçıyla ikinci yarıya start vereceğiz. Transfer komitemiz çalışmalarını yapıyor. Gidecek, kalacak futbolcular, mali planlamalarla ilgili çalışmalar sürüyor. Transferde aşama kaydettiğimiz zaman kamuoyuna duyuruları yapacağız. En iyi, en doğru ismi bulmak ve takımımıza dahil etmek için transfer komitemiz var gücüyle çalışıyor” sözlerini kullandı.