Yaralar sarılıyor! | Güney Gazetesi Mersin

Yaralar sarılıyor!

İçel İdman Yurdu, Erbaa maçının mesaisini sürdürüyor. Osmaniye mağlubiyetinin yaralarını saran kırmızı-lacivertlilerde hedef 3 puan.

Yaralar sarılıyor!


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, geçtiğimiz hafta Osmaniyespor’a 1-0 mağlup olarak lider Somaspor’un 4 puan gerisine düştü. Osmaniyespor mağlubiyetinin şokunu atlamaya çalışan kırmızı-lacivertliler, Koray Aydın Stadyumu’nda yaptığı antrenmanlarla Tokat temsilcisi Erbaaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

FİKSTÜR ZOR

Ligin 19.haftasında Tokat’ta Erbaaspor’a konuk olacak İçel İdman Yurdu, karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Ligde çıktığı son 7 maçta 3 mağlubiyet alan kırmızı-lacivertliler kaybettiği 9 puanla şampiyonluk yarışında yara aldı. Şu anda lider Somaspor’un 4 puan gerisinde yer alan İçel İdman Yurdu, ilk 3 maçta birbirinden zorlu rakiplerle oynayacak. Tokat deplasmanında Erbaaspor’a konuk olacak kırmızı-lacivertliler, 20.haftada çıkışa geçen ve play-off hattına yerleşen Isparta 32 Spor’u ağırlayacak. 21.haftada ise İçel İdman Yurdu, ligde kağıt üzerinde en favori takım olarak gösterilen ve şampiyonluk yarışı içinde yer alan Esenler Erokspor’a konuk olacak. İçel İdman Yurdu bu 3 maçtan 9 puan çıkartarak Somaspor ile arasındaki puan farkını indirmenin hesaplarını yapıyor.

İLK MAÇI İÇEL KAZANMIŞTI

İçel İdman Yurdu’nun 4 Şubat Perşembe günü deplasmanda konuk olacağı Erbaaspor ile tarihinde ikinci kez karşılaşacak. Ligde ilk yarıda oynanan maçta İçel İdman Yurdu rakibini İsmail Köse (2) ve Furkan Akbulut’un kendi kalesine attığı gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı.