Bir hekim daha Covid-19 kurbanı oldu | Güney Gazetesi Mersin

Bir hekim daha Covid-19 kurbanı oldu

Mersin Şehir Hastanesi’nde görev yapan Dr. Necmi Arslan, Covid-19 hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. Arslan, salgın nedeniyle kaybettiğimiz dokuzuncu Mersinli hekim oldu.

Bir hekim daha Covid-19 kurbanı oldu


Covid-19 salgını bir sağlık çalışanının daha hayatını kaybetmesine oldu. Mersin Şehir Hastanesi’nde görev yapan mikrobiyoloji uzmanı Dr. Necmi Arslan, Covid-19 hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Arslan’ın vefatını Mersin Şehir Hastanesi, Türk Tabipler Birliği ve Mersin Tabip Odası sosyal medya hesaplarından duyurdu. Dr. Necmi Arslan’ın Silifke’de toprağa verileceği öğrenildi.

Dr. Arslan’ın vefatı üzerine sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınlayan Dr. Ful Uğurhan, sağlık çalışanlarının karşı karşıya olduğu riske dikkat çekti.

Uğurhan, “Mersin’de değerli bir meslektaşımızı daha  Cavid 19 nedeniyle kaybettik. Çok üzgünüz. Ruhu şad olsun. Ailesine ve camiamıza sabır dilerim. Bugünden sonra Covid 19 mücadelesinde yenik düşen Sağlık Bakanlığının politikasını değiştirip daha şeffaf hale getirmesi, varyant virüslerin yayılımını sınırlaması gerekiyor. Önümüzdeki günlerde hepimizi daha sıkıntılı günler bekliyor ne yazık ki” ifadelerini kullandı.(Haber Merkezi)