Fatmanur ve İlayda, Büyükşehir’i taşıyor | Güney Gazetesi Mersin

Fatmanur ve İlayda, Büyükşehir’i taşıyor

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde geçtiğimiz ay lisansı çıkan Fatmanur Karakaş, Çukurova Basketbol’un milli ara nedeniyle maça çıkmadığı haftalarda Büyükşehir ile maça çıktı.

Fatmanur ve İlayda, Büyükşehir’i taşıyor


AHMET SÜTCÜ

Basketbol Kadınlar Süper Lig’de mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’un gelecek vaat eden isimlerinden olan İlayda Güner ile Fatmanur Karakaş, Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü taşıyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin ekibinde çift lisanslı olarak forma giyen Fatmanur, 3 maça çıkarken İlayda ise bir maça çıktı. Fatmanur ve İlayda, sahada kaldıkları süre içerisinde takıma yaptıkları olumlu etkilerle Büyükşehir’in galibiyete uzanmasında pay sahibi oldu. Son oynanan Ceyhan Belediyesi maçında sonradan oyuna dahil olan Fatmanur ve İlayda, Büyükşehir’in 14-3 geriden gelerek galibiyeti almasını sağladı.

FATMANUR, ORTALAMA 25 DAKİKA SAHADA KALDI

Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde geçtiğimiz ay lisansı çıkan Fatmanur Karakaş, Çukurova Basketbol’un milli ara nedeniyle maça çıkmadığı haftalarda Büyükşehir ile maça çıktı. Büyükşehir forması altında Çeşme Basketbol, Edremit Belediyesi Gürespor ve Ceyhan Belediyesi maçlarında forma giydi. Fatmanur, ortalama 25 dakika sahada kalırken 7 sayı, 2.3 ribaund ve 5.3 asist ortalamasıyla oynadı.

İLAYDA, POTA ALTINDA ETKİLİ OLDU

Son oynanan Ceyhan Belediyesi karşılaşması öncesinde lisansı çıkan İlayda Güner ise Ceyhan maçında 23 dakika sahada kaldı. Pota altında oynayan İlayda Güner, 18 sayı, 9 ribaund ve 2 asistle oynadı. İlayda Güner ve Fatmanur Karakaş’ın, OGM Ormanspor maçında sahadaki yerini alması bekleniyor.