Tarsus moral arıyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus moral arıyor

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Tarsus İdman Yurdu bugün kümede kalma mücadelesi veren Karatay Termal 1922 Konyaspor’u ağırlayacak. Saat 15’te başlayacak müsabakayı sarı-lacivertliler kazanarak moral bulmak istiyor.

Tarsus moral arıyor


AHMET SÜTCÜ

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup’un 35.haftasında Tarsus İdman Yurdu evinde Konya temsilcisi 1922 Konyaspor’u ağırlayacak. Bugün oynanacak müsabaka saat 15.00’da başlayacak. Lige havlu atan Tarsus İdman Yurdu, Konya maçını kazanarak ligde moral bulmak istiyor.

PLAY-OFF’UN 12 PUAN GERİSİNE DÜŞTÜ

Ligin 33.haftasında Etimesgut Belediyespor’a 2-0, 34.haftasında ise Kastamonuspor’a 2-0 mağlup olan Tarsus İdman Yurdu, bitime 4 hafta kala play-off hattının 12 puan gerisine düştü. Lige havlu atan sarı-lacivertliler, kümede kalma mücadelesi veren 1922 Konyaspor’u ağırlayacak. Tarsus ekibi kazanarak ligde 2 hafta aradan sonra 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

DÜDÜK, ADEM SARITAŞ’TA

Tarsus İdman Yurdu ile Karatay Termal 1922 Konyaspor mücadelesini Sivas bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş’ın yardımcılıklarını; Gökhan Coşar ile Hakan Erkan yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise; Burak Demirkıran.

17 MAÇTA 28 PUAN TOPLADI

Öte yandan Karatay Termal 1922 Konyaspor maçıyla 18. İç saha maçına çıkacak Tarsus İdman Yurdu çıktığı 17 maçta 28 puan toplamayı başardı. İçerde 28 dışarda ise 20 puan toplamayı başaran sarı-lacivertliler, 48 puanla 10.sırada yer alıyor. Evinde çıktığı 17 maçta; 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan Tarsus İdman Yurdu, Konyaspor maçını kazanmak istiyor.

13.RANDEVU

Alt liglerin iki gedikli takımı bugün Tarsus’ta kozlarını paylaşacak. İki ekip bugün 13.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 12 maçın; 5’ini Tarsus İdman Yurdu kazanırken 6’sını ise 1922 Konyaspor kazandı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Tarsus İdman Yurdu, 2-1 kazanmıştı.

KONYASPOR GALİBİYET İÇİN GELDİ

Küme düşme hattının 9 puan gerisinde bulunan Karatay Termal 1922 Konyaspor bugün Mersin’e mutlak galibiyet parolasıyla geldi. Küme düşme hattında yer alan en yakın rakibi olan Elazığspor ile arasında 9 puan bulunan yeşil-beyazlılar, bugün Mersin’den 3 puan çıkarması halinde kümede kalmayı garantileyecek. Olası bir mağlubiyet halinde ise yeşil-beyazlılar, Elazığspor’un mağlubiyetini bekleyecek. Elazığ ekibinin mağlup olması durumunda Tarsus İdman Yurdu kümede kalmayı yine garantileyecek.